Εταιρεία Δικηγόρων Ξ. Κοντιάδης – Α. Φωτιάδου

Πεδία εξειδίκευσης

Συγκριτικό πλεονέκτημα της Εταιρείας Δικηγόρων Ξ. Κοντιάδης – Α. Φωτιάδου αποτελεί ότι αναλαμβάνει υποθέσεις – γνωμοδοτήσεις – διαιτησίες –συμβουλευτικές υπηρεσίες αποκλειστικά στα πεδία εξειδίκευσης των εταίρων της, οι οποίοι αναλαμβάνουν οι ίδιοι τον χειρισμό των υποθέσεων και διατηρούν άμεση επικοινωνία με τον πελάτη.

Τα πεδία εξειδίκευσης της Εταιρείας είναι:

•    Συνταγματικό Δίκαιο – Δικαιώματα του Ανθρώπου
•    Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης
•    Διοικητικό Δίκαιο – Δημόσιες Συμβάσεις
•    Φορολογικό Δίκαιο
•    Δίκαιο των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
•    Ελευθερία της έκφρασης, προσβολή προσωπικότητας και ιδιωτικότητας, προστασία προσωπικών δεδομένων
•    Πολεοδομικό και Περιβαλλοντικό Δίκαιο

Εταίροι

Ο Ξενοφών Κοντιάδης είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου (Δημόσιο Δίκαιο και Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλειας) από το 1998. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ασκεί ενεργό δικηγορία από το 1992. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών. Συντάκτης 120 γνωμοδοτήσεων. Διαιτητής σε διαφορές στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων. Την περίοδο 2005-2015 διαχειριστής εταίρος της Εταιρείας Δικηγόρων Κοντιάδης- Συνοδινός. Για αναλυτικό βιογραφικό πατήστε εδώ.

Η Αλκμήνη Φωτιάδου είναι Διδάκτωρ Νομικής (Συνταγματικό Δίκαιο), με εκτενές, διεθνώς αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία. Δικηγόρος από το 1992, με εξειδίκευση σε υποθέσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διοικητικού δικαίου, προσβολής της προσωπικότητας, προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Για αναλυτικό βιογραφικό πατήστε εδώ.

Επικοινωνία

Τηλ. 210-68.24.957, Fax: 210-33.90.522
E-mail: cflawfirm@hotmail.com